Aldersgrenser
Vi har 18-årsgrense på oppkravssalg og alt salg av paintballmarkører og softguns. Alle som handler hos oss blir alderssjekket opp mot offentlige registre. Bestiller man en vare som er omfattet av 18-årsgrense må man vise legitimasjon når man henter ut pakken.  Det er nødvendig fordi vi må være sikre på at den som henter ut bestillingen er over 18 år. 

Bestillinger som omfatter paintballmarkør/airsoftvåpen/luftvåpen/kniver/pyrotekniske produkter av personer under 18 år blir automatisk slettet.

Eksport til feltpostadresser/utland/Svalbard
Alle bestillinger til utlandet må forhåndsbetales med kredittkort eller Paypal. Portoutgifter må beregnes etter bestilling, og må betales via en såkalt Paypal Payment Request. Vi selger ikke paintballmarkører, airsoftvåpen eller luftvåpen til utlandet.

Alle pakkeprodukter til og fra Svalbard får et fast pristillegg. Pristillegget er et fast kronetillegg per kolli. Pristillegget gjelder ikke for pakkepost innlevert på Svalbard og som skal framsendes/utleveres på Svalbard.

Merk:Svalbard er å regne som tollmessig utland og skal derfor følge vanlig tollregler for import og eksport. For pakker til Svalbard benyttes adressekort for innenlands pakker (Bedriftspakke og Servicepakke). Varer til Svalbard skal eksportfortolles når vareverdi er over 5000 kr, når en vare skal midlertidig sendes Svalbard eller ved gjenutførsel av vare fra Norge til Svalbard. Posten utfører fortolling, se pristabell.

Vi gir 10% rabatt på bestillinger til Forsvaret i utlandet, og de sendes momsfritt, så det er mye penger å spare.

Portopriser
Vi sender alle pakker som servicepakke via Posten. Eneste unntak er ved henting hos oss (alle som bor i Sandefjord eller nærliggende områder MÅ hente) eller i spesielle tilfeller hvor vi må beregne frakt på forhånd. Vi må da også motta forhåndsbetaling før vi sender bestillingen. Prisen avhenger av vekt, volum og hvor man bor i landet.

Priser
De til enhver gjeldende priser er de som er lagt ut på nettbutikken i NOK. Disse innkluderer 25% merverdiavgift (mva). Frakt kommer i tillegg. Vi reserverer oss mot trykkfeil, og forbeholder oss retten til å endre priser uten varsel.

Betaling
Alle bestillinger betales via nettbutikken. Betalingsalternativer er kort, Paypal, Klarna eller Vipps. Betalingen trekkes fra konto når varene sendes.

Levering
Alle som får bestillinger tilsendt via Posten får et pakkenummer via e-mail som kan brukes til å spore pakken via internet på https://www.posten.no/

Vi sender normalt varene innen 1-2 arbeidsdager etter at bestillingen har blitt godkjent, men vi har ingen kontroll på hva Posten gjør, så hvor lang tid det tar før bestillingen kommer fram er helt opp til Posten.

Paintballtanker

Alle paintballtanker sendes tomme uten innhold. Posten tillater ikke at de sendes med innhold. Gass/luft kan skaffes de fleste steder enten via AGA e.l eller via paintballfirmaer.

Kontaktinfo
Sandefjord Paintball
Boks 2245
3203 Sandefjord
Tlf: 33 47 83 34