Forsvarets P11 tropisk stridsrasjon

Forsvarets P11 tropisk stridsrasjon

Drytech lapskaus

Drytech lapskaus

Forsvarets P4 tropisk rasjon

Utsolgt

Dette er etter 30 års erfaring med stridsrasjoner de beste rasjonene vi noensinne har testet! Det er en enorm variasjon av menyer, og de smaker godt! Tilbehøret er også mye bedre, etter vår mening, enn det som er med i rasjonene fra Drytech.  

Forsvarets P4 og P11 rasjoner ble visstnok utviklet fordi rasjonene fra Drytech krevde for mye vann ved bruk, noe som kan være mangelvare i tropiske strøk. Det var også enkelte deler av de rasjonene som ikke tålte varme veldig godt. Av den grunn kom de tropiske rasjoner P11 og P4 rundt 2013 eller noe før. P4 inneholder et varmt måltid pluss en snack, mens P11 er en full stridsrasjon og inneholder derfor i tillegg mer snacks, drikke, praktiske småting og ofte en søt kake/kjeks. Begge er med oppvarmingsposer hvor man kun tilsetter litt vann og slipper posen med varmretten oppi, og noen minutter seinere er retten ferdig oppvarmet. Antall kilokalorier for P4 er 556-584 og for P11 1200-1400. P11 har også 13-20% proteiner, 50-60% karbohydrater og 20-36% fett.

Se menyene for informasjon om nøyaktig hva hver enkelt meny inneholder. Beklager, men for P11 har vi ingen informasjon om allergener. Det står trykket på det som er i rasjonen, men ikke på menyen. For P4 står det på menyen. 

Det finnes 24 forskjellige menyer av P11 og 20 forskjellige av P4. Vi har ikke alle. 

Tilgangen på disse rasjonene er nesten ikke-eksisterende, så vi er veldig glad for at vi kom over dem. Det kommer ingen flere inn på lager, så er noe utsolgt så er det permanent utsolgt. 

Som med alle rasjoner man må spise det på eget ansvar. Vi garanterer ikke for innholdet, kun at det var spiselig den gangen det ble produsert. Disse rasjonene er produsert etter 2010, men nøyaktig dato varierer. 

Mer informasjon
SKUP4 rasjon
Vekt2.000000