Forsvarets rasjon med 1200-1400 kalorier som foruten varmrett inneholder mye annet. Varmrett, snacks, drikker, vitamin, våtserviett, skje og pose er det i de fleste. Nøyaktig innhold kan variere noe, men denne listen inneholder det meste som er i hver rasjon.
Alt man trenger i tillegg er kokende vann. Se bilder for full oversikt.
Ris (32%), svinekjøtt (svinekjøtt (85%), vegetabilsk fiber, salt, stabilisator (E450, E451), antioksidant (rosmarinekstrakt)) (20%), gulrot, løk, tomatpuré, rapsolje, paprika (5,7%), ananas (4,3%), maisstivelse, sukker (2,4%), soyasaus (soya, salt, eddik), kjøttbuljong (gjærekstrakt, maltodekstrin, salt, rapsolje, kjøttekstrakt, brunt sukker, løk), eddik (1,4%), krydder, hvitløk, ingefær, antioksidant (askorbinsyre).
Allergener: soya.
Netto: 152 g
Brutto: 169 g
Ferdig tilberedt: 530 g
Produktet har 7 års holdbarhet fra produksjonsdato. Lagres ved romtemperatur. Åpen pose skal behandles som ferskvare. Måltidet bør spises innen 2 timer etter at vann er tilsatt.
Riv av toppen på posen ved rivehakket. Tilsett varmt vann (3,8 dl) til nivåmerket. Rør godt rundt, lukk posen med poselåsen og la retten hvile i 8 minutter.
PER 100 G | PER PORSJON | PER 100 G SPISEKLAR | ENERGI % | |
---|---|---|---|---|
Energi (kJ) | 1930 | 2934 | 554 | |
Energi (kcal) | 461 | 701 | 132 | |
Fett (g) | 22 | 33 | 6,3 | 44 |
↳ Hvorav mettede fettsyrer (g) | 3,5 | 5,3 | 1,0 | |
Karbohydrater (g) | 49 | 74 | 14,1 | 44 |
↳ Hvorav sukkerarter (g) | 12,1 | 18,4 | 3,5 | |
Kostfiber (g) | 3 | 5 | 0,9 | |
Protein (g) | 14 | 21 | 4,0 | 12 |
Salt (g) | 3,1 | 4,7 | 0,9 | |
Vann (%) | Max 5 % |
SKU | Forsvarets meny 10 Svinekjøtt i sursøt saus |
---|---|
Vekt | 1.000000 |