Pasta i fyldig saus med paprika og basilikum. Tydelig smak av urter. Godt alternativ til andre kyllingretter. Utviklet for det norske forsvaret.
Pasta (durumhvete, kan inneholde spor av egg) (31%), kylling (kylling (87%), salt, stabilisator (E450, E451), antioksidant (rosmarinekstrakt)) (22%), hvetemel, rapsolje, paprika (13%), grønnsakbuljong, tomatpuré (2,4%), basilikum (0,3%), krydder (selleri, sennep), antioksidant (askorbinsyre).
Allergener: egg, gluten, selleri, sennep.
Netto: 110 g
Brutto: 129 g
Ferdig tilberedt: 390 g
Produktet har 5 års holdbarhet fra produksjonsdato. Lagres ved romtemperatur. Åpen pose skal behandles som ferskvare. Måltidet bør spises innen 2 timer etter at vann er tilsatt.
Riv av toppen på posen ved rivehakket. Tilsett varmt vann (2,8 dl) til nivåmerket. Rør godt rundt, lukk posen med poselåsen og la retten hvile i 8 minutter.
SKU | drytech-kylling-i-urtesaus |
---|---|
Vekt | 0.500000 |