Remington rottemål

Remington rottemål

RWS komplett pussesett til luftgevær 4,5mm

RWS komplett pussesett til luftgevær 4,5mm

ASG CZ Shadow 2 BB m/blowback luftpistol

ASG CZ Shadow 2 BB luftpistol
kr 3 699,00
Vi har 1 på lager!

Shadow 2 er designet av konkurranseskyttere på toppnivå, og er et godt balansert håndvåpen laget for hastighet og presisjon. ASG CZ Shadow 2 4,5 mm luftpistol tar fra sin motstykke i ekte stål og leverer alle de samme flotte funksjonene. Sleiden er laget av anodisert aluminium og har en mindre avrundet og mer vinklet design med en liten vektøkning på grunn av den bredere sleiden. Den ekstra vekten og utformingen av sleiden forbedrer rekylstyringen og gir større presisjon.

Dypere og mer utpregede utskjæringer på sleiden gir skytteren et fastere grep når sleiden beveges. I tillegg fremmer den uttalte utskjæringen av grepene foran og bak, kombinert med den tynnere profilen som CNC-maskinerte sinkdelene på pistolen, en bedre grep på pistolen. Shadow 2 sin avtrekkerbøyle har også blitt utvidet for enklere tilgang til avtrekkeren og en overlegen skyteopplevelse når du bruker hansker.

Den fullt lisensierte Shadow 2 har også et nytt grepsvinkelsnitt som blir dypere ved Beaver-tailen sammen med en ny utskjæring ved avtrekkerbøylen. Disse grepskuttene gjør at Shadow 2 ligger bedre i skytterens hånd og fremmer bedre rekylhåndtering.

En forstørret magasinutløser er justerbar med tre tilgjengelige posisjoner som kan stilles inn med kun en umbrakonøkkel. Magasinutløseren har også en mer utpreget profil utover, noe som gir skytteren en positiv bekreftelse ved trykk på utløseren. Shadow 2 sin rekylfjærføring er laget av rustfritt stål av høy kvalitet for holdbarhet.

Shadow 2 kommer med et fiberoptisk frontsikte og justerbart baksikte. Drevet av en CO2-patron plassert i et 17-skudds stål BB-magasinet, leverer Shadow 2 en hard konsekvent rekyl med hvert skudd. ASG CZ Shadow 2 er designet for å være en klassedominerende konkurranseskytterpistol fra grunnen av, og er en fast favoritt blant aktive luftpistolskyttere over hele verden.

Kaliber: 4,5mm rundkuler
Vekt: 1230 gram
Lengde: 215 mm
Løp: 95 mm
Utgangshastighet: 87(285) m/s (fps)
Magasin: 17 skudd produktnummer 19498
Energi: 1,35 Joule
Blowback: Ja

Se en video fra ASG om pistolen her. 

Mer informasjon
SKU 19485
Vekt 1.000000
Produsenter ASG