Begadi 100stk 0,9mm stålkuler

Begadi 100stk 0,9mm stålkuler

ASG myk kuleflaske til å ha i beltet, sandfarget

ASG kulelomme til å ha i beltet, sandfarget
kr 199,00
Vi har 3 på lager!

Denne sandfargede kuleflaska med MOLLE bæresystem fra Strike Systems gir brukeren et sikkert, men fleksibelt sted å oppbevare kulene og ha dem for hånden for når man trenger dem mest.

Polymerkappen lar kulene enkelt helles inn og ut av flaska, og den kan forsegles sikkert slik at ingen kuler faller ut når den er i bevegelse. Den minimale bruken av hard plast gjør at denne myke flaska beholder sin fleksibilitet. En ekstra fordel er at det gir et mykt etui for kulene inne i flaska og forhindrer unødvendig rasling, og lar derfor brukeren bevege seg mer lydløst mens de bærer den.

I tillegg inkluderer denne flaska en hurtigspenne som enkelt kan festes og løsnes, slik at den kan fjernes, brukes og deretter sikres raskt og enkelt. Denne spennen kan enkelt monteres på brukerens belte eller valgte utstyr med MOLLE for optimal tilgjengelighet.

Når den er fullt utvidet, er flaska 26 cm i lengde og kan lagre opptil 3000 kuler, slik at brukeren alltid har rikelig med reserveammunisjon for hånden. Den kan også enkelt brettes til en brøkdel av størrelsen for å stramt lagre en mindre mengde kuler hvis ønskelig. I tillegg er den laget med høyfast (Cordura 1000D) ripebestandig nylon som forhindrer at den deformeres selv etter langvarig bruk.

Når den ikke er i bruk, kan den enkelt brettes og oppbevares slik at den ikke tar opp unødvendig plass. Helt enkelt genialt. 

 
 
Mer informasjon
SKU19903
Vekt0.300000
ProdusenterASG