Crosman Triple Threat revolverkit med 3 løp BB/blykuler

Crosman Triple Threat revolverkit med 3 løp BB/blykuler

Smith & Wesson M29 CO2 BB revolver

Smith & Wesson M29 CO2 BB revolver

John Wayne Colt revolver nikkel for blykuler

John Wayne Colt revolver blykuler
kr 3 199,00
Utsolgt

John Wayne er en av de mest ikoniske figurene i amerikansk filmkultur og Colt Single Action Army (SAA) revolveren han bar er fortsatt blant de mest populære reproduksjonene. Som Rooster Cogburn i True Grit, som han vant en Oscar for, og i nesten halvparten av hans 200 sølvskjermopptredener, bar Wayne sin pålitelige Peacemaker. John Wayne og revolveren var faste følgesvenner og var med på å personifisere folks fantasier om det ville vesten. 

I anerkjennelse av den tidløse appellen til Colt SAA og en beundring for John Wayne som symboler på amerikansk våpenkultur, er den nye Duke Colt Single Action CO2 Revolveren en trofast kopi av denne klassiske seksløperen.

CO2-revolveren skyter .177 kaliber blykuler, har autentisk handling, en full metallramme i forskjellige tiltalende utførelser, og flotte, kompositt grep som inkluderer en innlagt medaljong av John Wayne selv. John Waynes signatur er på grepet til denne samlerpistolen. Denne single action revolveren er drevet av CO2, og 6-skudds tønna har en fungerende ejektorstang for ekstra realisme og bekvemmelighet.

Legg til denne amerikanske skatten i samlingen din i dag, og fòr din sult etter ikoniske våpen.

 
Mer informasjon
SKU WJ-2280028
Vekt 2.000000
Produsenter Umarex