Leveringsbetingelser

 

Aldersgrenser
Vi har 18-årsgrense på oppkravssalg og alt salg av paintballmarkører og softguns. Alle som handler hos oss blir alderssjekket opp mot offentlige registre. Bestiller man en vare som er omfattet av 18-årsgrense må man vise legitimasjon når man henter ut pakken.  Det er nødvendig fordi vi må være sikkre på at den som henter ut bestillingen er over 18 år. 

Bestillinger som omfatter paintballmarkør/airsoftvåpen/luftvåpen/kniver/pyrotekniske produkter av personer under 18 år blir automatisk slettet.

Vi sender ikke varer i oppkrav til personer under 18 år. Grunnen til det er at mindreårige ikke kan stilles til ansvar for sine handlinger. Hvis en person under 18 ikke henter en bestilling og den går i retur til oss kan vi av den grunn ikke kreve våre utlegg til porto og arbeid dekket, slik vi gjør med personer over 18. Er man under 18 og vil handle MÅ bestillingen forhåndsbetales. Det gjøres ved å bestille og betale med kredittkort. Vi sender heller ikke i oppkrav til kommunene Stokke, Kodal, Sandefjord, Larvik og Kvelde. De som bor i disse kommunene må enten bruke kredittkort eller Klarna ved bestilling, eller hente varene hos oss (etter avtale). Vi forbeholder oss også retten til å avvise bestillinger på under kr 50,- som bestilles i oppkrav.

Forhåndsbetaling
Det er mulig å forhåndsbetale en ordre, men for de som er under 18 år gjelder dette kun varer som ikke er omfattet av våpenloven. Dersom en bestilling ikke er betalt innen 14 dager slettes den automatisk. OBS! Vi anbefaler i slike tilfeller at du handler og betaler med kredittkort. Da vil din bestilling bli behandlet umiddelbart.

Eksport til feltpostadresser/utland/Svalbard
Alle bestillinger til utlandet må forhåndsbetales med kredittkort. Betalingen dekker da portoutgiftene. Vi selger ikke paintballmarkører, airsoftvåpen eller luftvåpen til utlandet (vi sender til Sverige, men da må alt betales med kort eller Paypal).

Alle pakkeprodukter til og fra Svalbard får et fast pristillegg.

Pristillegget er et fast kronetillegg per kolli
Kr. 262,50 inkl. mva.

Pristillegget gjelder ikke for pakkepost innlevert på Svalbard og som skal framsendes/utleveres på Svalbard.

Merk: Svalbard er å regne som tollmessig utland og skal derfor følge vanlig tollregler for import og eksport. For pakker til Svalbard benyttes adressekort for innenlands pakker (Bedriftspakke og Servicepakke). Varer til Svalbard skal eksportfortolles når vareverdi er over 5000 kr, når en vare skal midlertidig sendes Svalbard eller ved gjenutførsel av vare fra Norge til Svalbard. Posten utfører fortolling, se pristabell.

Vi gir 5% rabatt på bestillinger til Forsvaret i utlandet, og de sendes momsfritt, så det er mye penger å spare.

Portopriser
Vi sender alle pakker som servicepakke. Prisen avhenger av vekt, volum og hvor man bor i landet. I tillegg til porto kommer oppkravsgebyr dersom man ønsker bestillingen sendt i oppkrav.  

Priser
De til enhver gjeldende priser er de som er lagt ut på nettbutikken. Disse innkluderer 25% merverdiavgift (mva). Frakt kommer i tillegg, og oppkravsgebyr hvis bestillingen ikke er betalt med kredittkort. Vi reserverer oss mot trykkfeil, og forbeholder oss retten til å endre priser uten varsel.

Betaling
Vi sender alle varer til Norge med Posten som servicepakke. Eneste unntak er ved henting hos oss (alle som bor i Sandefjord eller nærliggende områder MÅ hente) eller i spesielle tilfeller hvor vi må beregne frakt på forhånd og må da også motta forhåndsbetaling før vi sender bestillingen.

Levering
Alle som får bestillinger tilsendt via Posten får et pakkenummer via e-mail som kan brukes til å spore pakken via internet. Om ønskelig kan varer også hentes i våre lokaler i Sandefjord, men kun etter avtale. Ring først!

Vi sender normalt varene innen 1-2 arbeidsdager etter at bestillingen har blitt godkjent, men vi har ingen kontroll på hva Posten gjør, så hvor lang tid det tar før bestillingen kommer fram er helt opp til Posten. Mer info kan du finne på Bring.no

Bestillinger som er betalt med kredittkort eller Paypal får prioritet over andre bestillinger siden de allerede er betalt. 

Paintballtanker
Alle paintballtanker sendes tomme uten innhold. Posten tillater ikke at de sendes med innhold. Gass/luft kan skaffes de fleste steder enten via AGA e.l eller via paintballfirmaer.

Hvis en oppkravspakkepakke ikke blir hentet ut slik at den blir returnert til oss sender vi ut en faktura for å dekke våre kostnader.

Vi har desverre noen kunder som bestiller varer i postoppkrav, men som ikke henter pakken på postkontoret. Dette medfører mye arbeid og merkostnader for oss. Vi fakturerer i slike tilfeller 3 ganger den frakten som første forsendelse hadde pluss oppkravsgebyr. Vi har da hatt kostnader med fakturering, pakking, frakt fra oss til kundens postkontor, frakt fra kundens postkontor tilbake til oss, utpakking og tilbakeplassering på vårt lager av varen og generering av en faktura for dette.

Dvs er det beregnet kr 150 i frakt + oppkravsgebyr på kr. 150 = kr 600. 

Derfor ikke bestill i postoppkrav hvis du ikke er helt sikker på at pakken vil bli hentet.

Ditt postkontor vil prøve å varsle deg flere ganger før varen blir returnert.

Kunder som ikke har hentet en oppkravspakke mister retten til å motta nye bestillinger i oppkrav.

Vi sender ikke i oppkrav til Sandefjord, Stokke, Kodal og Larvik kommuner.

Kontaktinfo
Sandefjord Paintball
Boks 2245
3203 Sandefjord
Tlf: 33 47 83 34

Kopirett © 2019 Sandefjord Paintball
Drevet av Zen Cart, Design: Koolaid - Webshop og webservice