Forsvarets meny 09 Kylling med Linser og Lime Drytech Arctic Field Ration

Forsvarets meny 09 Kylling med Linser og Lime Drytech Arctic Field Ration

Forsvarets meny  Oksegryte med pasta og gulrot Drytech Arctic Field Ration

Forsvarets meny Oksegryte med pasta og gulrot Drytech Arctic Field Ration

Forsvarets meny Svinekjøtt i sursøt saus Drytech Arctic Field Ration

kr 189,00
Utsolgt

Forsvarets rasjon med 1200-1400 kalorier som foruten varmrett inneholder mye annet. Varmrett, snacks, drikker, vitamin, våtserviett, skje og pose er det i de fleste. Nøyaktig innhold kan variere noe, men denne listen inneholder det meste som er i hver rasjon.  

Se en video om rasjonen her.

  • Varmrett svinekjøtt i sur/søt saus
  • Havrekjeks
  • Protein bar
  • Energidrikk
  • Mørk sjokolade
  • Oksekjøtt snacks
  • Postei
  • Tyggegummi
  • Kaffe
  • Vitamintablett
  • Desinfiserende serviett
  • Skje
  • Zip-loc plastpose

Alt man trenger i tillegg er kokende vann. Se bilder for full oversikt. 

Produktbeskrivelse

Ingredienser

Ris (32%), svinekjøtt (svinekjøtt (85%), vegetabilsk fiber, salt, stabilisator (E450, E451), antioksidant (rosmarinekstrakt)) (20%), gulrot, løk, tomatpuré, rapsolje, paprika (5,7%), ananas (4,3%), maisstivelse, sukker (2,4%), soyasaus (soya, salt, eddik), kjøttbuljong (gjærekstrakt, maltodekstrin, salt, rapsolje, kjøttekstrakt, brunt sukker, løk), eddik (1,4%), krydder, hvitløk, ingefær, antioksidant (askorbinsyre).

Allergenersoya.

Vekt

Netto: 152 g
Brutto: 169 g
Ferdig tilberedt: 530 g

Holdbarhet

Produktet har 7 års holdbarhet fra produksjonsdato. Lagres ved romtemperatur. Åpen pose skal behandles som ferskvare. Måltidet bør spises innen 2 timer etter at vann er tilsatt.

Tilberedning

Riv av toppen på posen ved rivehakket. Tilsett varmt vann (3,8 dl) til nivåmerket. Rør godt rundt, lukk posen med poselåsen og la retten hvile i 8 minutter.

Næringsinnhold

  PER 100 G PER PORSJON PER 100 G SPISEKLAR ENERGI %
Energi (kJ) 1930 2934 554  
Energi (kcal) 461 701 132  
Fett (g) 22 33 6,3 44
↳ Hvorav mettede fettsyrer (g) 3,5 5,3 1,0  
Karbohydrater (g) 49 74 14,1 44
↳ Hvorav sukkerarter (g) 12,1 18,4 3,5  
Kostfiber (g) 3 5 0,9  
Protein (g) 14 21 4,0 12
Salt (g) 3,1 4,7 0,9  
Vann (%) Max 5 %    
Mer informasjon
SKUForsvarets meny 10 Svinekjøtt i sursøt saus
Vekt1.000000